0 bed and breakfast te koop in Appeltern gevonden

Appeltern Natuurlijk, sfeervol relaxen in je bed and breakfast in Appeltern. In dit mooie Brabantse dorp Herpen, in een omgeving met een prachtige natuur kun je genieten van je welverdiende vakantie. Het is de perfecte plek om bij je familie, je familie of een kleine groep (maximaal acht personen) of erg actief te zijn. De B&B's in Appeltern bieden alles wat je nodig hebt voor een kort of lang verblijf. Binnen je bed and breakfast vind je... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Rubriek Wis filter

Appeltern

Natuurlijk, sfeervol relaxen in je bed and breakfast in Appeltern. In dit mooie Brabantse dorp Herpen, in een omgeving met een prachtige natuur kun je genieten van je welverdiende vakantie. Het is de perfecte plek om bij je familie, je familie of een kleine groep (maximaal acht personen) of erg actief te zijn. De B&B's in Appeltern bieden alles wat je nodig hebt voor een kort of lang verblijf. Binnen je bed and breakfast vind je authentieke kamers in een gezellige sfeer en er ontbreekt niets. In je tuin van je bed and breakfast is het een genot om te zien, ruiken en proeven.

Geniet tijdens je vakantie in Appeltern van zonsondergangen, met uitzicht op de velden, nippend aan je wijntje aan een lange tafel, en waan je je in Italië. Appeltern is ideaal voor paardenliefhebbers. In de omgeving kun je namelijk goed paardrijden. Vanaf je bed and breakfast kun ook mooi wandelen en fietsen in de uitgestrekte bossen, heidevelden en moerassen in de omgeving van Appeltern.

Overnachten met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!