0 bed and breakfast in Neer gevonden

Neer Opzoek naar een luxe accommodatie in Neer? Deze stad ligt op 2 km afstand van het natuurreservaat Leudal. Dit natuurgebied heeft veel te bieden aan wandelaars, fietsers en watersportliefhebbers. Ook kinderen zullen zich goed vermaken tijdens hun verblijf in een bed and breakfast in Neer. Ieder bed and breakfast heeft een grote keuken, een tv, gratis en WiFi. Breng wat tijd door in het nabijgelegen Mönchengladbach. Hier kun je het... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter

Neer

Opzoek naar een luxe accommodatie in Neer? Deze stad ligt op 2 km afstand van het natuurreservaat Leudal. Dit natuurgebied heeft veel te bieden aan wandelaars, fietsers en watersportliefhebbers. Ook kinderen zullen zich goed vermaken tijdens hun verblijf in een bed and breakfast in Neer. Ieder bed and breakfast heeft een grote keuken, een tv, gratis en WiFi.

Breng wat tijd door in het nabijgelegen Mönchengladbach. Hier kun je het Abteiberg Museum en het kasteel van Rheydt bezoeken. Deze plaats ligt slechts 30 km naar het oosten. Verzamel je vrienden en bestel een paar koude biertjes in de dichtstbijzijnde bar. Hertog Jan is een goed idee als je in Limburg bent. Het aanbod aan B&B's in Neer is uitgebreid, dus je zal zeker een bed and breakfast vinden dat voldoet aan je wensen.

Overnachten met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!