0 bed and breakfast in Anloo gevonden

Anloo Het pittoreske dorpje Anloo is een heerlijk plek om tot rust te komen en te genieten in je bed and breakfast. Een deel van het dorp is zelfs beschermd dorpsgezicht, met diverse monumentale Saksische boerderijen. De ligging in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa toont aan dat de omgeving schitterend is. Trek je wandelschoenen aan en stap je bed and breakfast uit, zo de natuur in. Je waant je echt even één met... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter

Anloo

Het pittoreske dorpje Anloo is een heerlijk plek om tot rust te komen en te genieten in je bed and breakfast. Een deel van het dorp is zelfs beschermd dorpsgezicht, met diverse monumentale Saksische boerderijen. De ligging in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa toont aan dat de omgeving schitterend is. Trek je wandelschoenen aan en stap je bed and breakfast uit, zo de natuur in. Je waant je echt even één met de natuur, temidden van de uitgestrekte heidevelden en groenlanden.

In Anloo bevindt zich ook één van de oudste kerken van Drenthe, de romaanse Magnuskerk uit de 11e eeuw, interessant om eens te bekijken. Denk je aan Drenthe, dan denk je aan Hunebedden, en ook die zijn te vinden in de directe omgeving van je bed and breakfast in Anloo. En zoek je wat meer stedelijk vertier, de hoofdstad Assen ligt op slechts een kwartiertje rijden.

Overnachten met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!