0 bed and breakfast in Eexterzandvoort gevonden

Eexterzandvoort In je bed and breakfast in Eexterzandvoort kom je echt even helemaal tot rust. Je bevindt je middenin de natuur van Het Drentse Landschap, waar het landschap zoveel mogelijk in oorspronkelijke, ongerepte staat is teruggebracht. Trek je wandelschoenen aan en wandel zo vanuit je bed and breakfast de weidse natuur in. Ook zijn er prachtige fietsroutes uitgestippeld. Denk je aan Drenthe, dan denk je aan hunebedden! Op minder dan tien... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter

Eexterzandvoort

In je bed and breakfast in Eexterzandvoort kom je echt even helemaal tot rust. Je bevindt je middenin de natuur van Het Drentse Landschap, waar het landschap zoveel mogelijk in oorspronkelijke, ongerepte staat is teruggebracht. Trek je wandelschoenen aan en wandel zo vanuit je bed and breakfast de weidse natuur in. Ook zijn er prachtige fietsroutes uitgestippeld. Denk je aan Drenthe, dan denk je aan hunebedden! Op minder dan tien kilometer afstand van Eexterzandvoort ligt een klein hunebed in het dorpje Annen. Voor het grootste hunebed van Nederland hoef je nog geen twintig minuten te rijden vanuit je bed and breakfast.

Eexterzandvoort is een prima uitvalsbasis om vanuit een rustige omgeving de provincie Drenthe te ontdekken. De hoofdstad Assen ligt op ongeveer vijfentwintig minuten afstand. Maar ook de provincie Groningen ligt binnen handbereik, het gezellige Stadskanaal ligt op ongeveer vijftien minuten afstand, en Groningen zelf is met iets meer dan een half uur goed te bereiken.

Overnachten met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!